Снимка Фейсбук/Нидал АлгафариНидал Алгафари е поредната публична личност, която подкрепи Ива

...
Снимка Фейсбук/Нидал АлгафариНидал Алгафари е поредната публична личност, която подкрепи Ива
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Ива, извинявам се от мое име

Снимка Фейсбук/Нидал Алгафари

Нидал Алгафари е следващата публична личност, която поддържа Ива Николова. Както е известно, журналистката бе грозно атакувано и афектирана от члена на " ИТН " Филип Станев.

Приятели, Ива, оправдавам се от мое име и от името на не дребна част от някогашните Кукувци, и като един от трамплините, обидилите те, да стигнат до залата на Българска телеграфна агенция.

След странното, невъзпитано, пошло и низко показване на хората на Слави е ред на журналистическата колегия да отвърне. При появяването на който и да е от този орезилен екип, където и да било, по какъвто и мотив да е, репортерите да извърнат тил, фотографите да смъкват фотоапаратите на земята, операторите да изключат камерите, основните редактори да разгласяват всеки ден текстове срещу сексизъм – Идеология и процедура на дискриминация на хората по полова принадлежност - и дават за образец тези псевдомачовци, а прокуратурата да отнесе до съда този дебелашки опит за дискриминация, написа Нидал Алгафари в персоналния си профил във фейсбук.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР